Γαλλία

Disneyland – Παρίσι

5 ημέρες

/

4 διανυκτερεύσεις

02

-

06.09.2026

από 1125€

Disneyland – Παρίσι

Παρίσι

2 διανυκτερεύσεις στη Disneyland & 2 στο Παρίσι

Αναχώρηση : 02.09.26 με πτήσεις Air France…

Τιμή : από 1125€

Ημέρα 1 : 02.09.26

Αθήνα ✈ Παρίσι, Disneyland

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Γαλλική πρωτεύουσα. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στη Disneyland. Διανυκτέρευση

Ημέρα 2 : 03.09.26

Disneyland

Το πανέμορφο πάρκο άνοιξε τις πόρτες του τον Άπρίλιο του 1992 και βρίσκεται σε απόσταση 32χλμ. από το Παρίσι. Άπό τον Μάρτιο του 2002 εγκαινιάστηκε και το νέο πάρκο με τα περίφημα στούντιο της Μέτρο Γκόλντεν. Ελεύθερος χρόνος μέσα στα πάρκα για να ζήσετε στην εποχή του Φαρ Ουέστ με τα ποταμόπλοια και τα φαράγγια, επισκεφθείτε το νησί των πειρατών με τους κρυμμένους θησαυρούς και τα μυθικά παζάρια. Γευματίστε σε ένα από τα 29 ρεστοράν και επισκεφθείτε τον μαγικό κόσμο της Κοιμωμένης, του Πινόκιο και του Πίτερ Παν, της Χιονάτης και των επτά Νάνων. Ταξιδέψτε στο VISIONARIUM με τον Ιούλιο Βερν και ριψοκινδυνέψτε ένα ταξίδι μεταξύ μετεωριτών και διαστημοπλοίων στο STAR TOUR. Επισκεφθείτε τα στούντιο της Μέτρο Γκόλντεν και σε ρόλους κομπάρσων και ζήστε την μοναδική εμπειρία του γυρίσματος μιας ταινίας. Άργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Ημέρα 3 : 04.09.26

Disneyland, Παρίσι, Ξενάγηση πόλης

Πρωινό και αναχώρηση για τη Γαλλική πρωτεύουσα. Άφιξη και μεταφορά στο κέντρο της πόλης για την πανοραμική μας ξενάγηση. Το λαμπερό Παρίσι έχει την εικόνα της μεγάλης πολυπολιτισμικής πρωτεύσας με το πλούσιο ιστορικό και πολιτιστικό παρελθόν που μαρτυρούν σήμερα τα αναρίθμητα μουσεία και μνημεία της πόλης. Το Παρίσι όμως είναι ταυτόχρονα η πόλη με τα χίλια πρόσωπα, η πόλη των ζωντανών λαϊκών γειτονιών, σύμβολα της παράδοσης και του «εύ ζήν», η πόλη των κήπων και δασών, η πόλη του πνεύματος, των γραμμάτων, των δημιουργών, η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ .Το Τροκαντερό, ο πύργος του Άιφελ, η Λεωφόρος των Ηλυσίων πεδίων και η Αψίδα του Θριάμβου, το Γκραν Παλαίκαι Πτί Παλαί, το LesInvalides, και το κτίριο που στεγάζεται η Εθνοσυνέλευση. RuedeRivoli, μία από τις όμορφες, φωτογραφισμένες αλλά και τουριστικές λεωφόρους του Παρισιού, είναι λίγα από τα μοναδικά αξιοθέατα της μαγικής αυτής πόλης. Περνώντας την γέφυρα Pontdela Concorde, βλέπουμε την πλατεία Ομονοίας, τους κήπους του Κεραμικού, το μουσείο Ορσέ, το μουσείο του Λούβρου, την L’orangerie, το νησάκι Ιλ ντε Λα Σιτέκαι την επιβλητική Παναγία των Παρισίων με το διάσημο καμπαναριό, τοΚαρτιέ Λατέν, τηνδιάσημη περιοχήΣαιν Ζερμαίν, τηΣορβόννη, τοΠάνθεον, τον τάφο του Ναπολέοντα, τους κήπους του Λουξεμβούργου, τον Αγιο Σουλπίκιο, την παμπάλαια εκκλησία St Germainde Pres και το διάσημο καφέ Le Deux Magots και την Opera Garnier. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για την πρώτη βραδινή γνωριμία με την πόλη για μια γεύση από το φωταγωγημένο Παρίσι την νύχτα καθώς και την επίσκεψη στον γραφικό λόφο της Μονμάρτης με την μοναδική Σακρ Κερ και τους υπαίθριους ζωγράφους. Στη συνέχεια μεταφορά στο ξενοδοχείο & τακτοποίηση στα δωμάτια (check in).

Ημέρα 4 : 05.09.26

Παρίσι, Ημέρα ελεύθερη

Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη για να περπατήσουμε και να γνωρίσουμε καλύτερα την πόλη του φωτός. Θα περιηγηθούμε σε αιώνες τέχνης και πολιτισμού μέσα σε αυτό το εμβληματικό πρώην παλάτι. Αυτή τη μέρα προτείνουμε να κάνετε την κρουαζιέρα στο Σηκουάνα , να επισκεφθείτε τον Πύργο του Άιφελ , και μετά να συνεχίσετε προς την περιοχή της ‘Οπερας, για να επισκεφθείτε το μεγαλύτερο πολυκατάστημα του Παρισιού, την φημισμένη Galleries Laffayete, το πολυκατάστημα Printemps ,το Μουσείο Άρωμάτων της γνωστής εταιρείας Fragonard. Εδώ θα ανακαλύψετε την ιστορία της γαλλικής αρωματοποιίας σε αυτό το κομψό αρχοντικό του 19ου αιώνα αφιερωμένο στην εξέλιξη του Γαλλικού αρώματος. Ένας ιδανικός συνδυασμός τέχνης και αίσθησης μας περιμένει στην καρδιά του Παρισιού. Χρόνος ελεύθερος.

Ημέρα 5 : 06.09.26

Παρίσι ✈ Αθήνα

Πρωινό, παράδοση δωματίων έως τις 12.00 & χρόνος ελεύθερος. Το μεσημέρι μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής για Αθήνα.

Περιλαμβάνονται

✔️ Αεροπορικά εισιτήρια με Air France
✔️ Όλοι οι φόροι αεροδρομίων
✔️ Αποσκευή έως 23 κιλά + χειραποσκευή 8 κιλά + 1 προσωπικό αντικείμενο
✔️ 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Grand Magic (4*) ή Dream Castle (4*) 2-4.09.26
✔️ 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Novotel 17 Paris (4*) 4-6.09.26
✔️ Πρωινό σε μπουφέ καθημερινά
✔️ Μεταφορές & ξενάγηση πόλης σύμφωνα με το πρόγραμμα
✔️ Έμπειρος αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας
✔️ Ασφάλεια αστικής ευθύνης
✔️ Ενημερωτικά έντυπα - χάρτες

Δεν περιλαμβάνονται

❌ Κάρτα εισόδου στην Ντίσνευλαντ για 2ημέρες/2πάρκα 230€ ενήλικας / 225€ παιδί έως 11ετών
❌ Προσωπικά έξοδα/ Φιλοδωρήματα
❌ Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

Σημειώσεις

01. 
Απαραίτητο διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου.

02. 
Τα τρίκλινα δωμάτια συνήθως αποτελούνται από ένα διπλό κρεβάτι και ένα μικρότερο (καναπές ή πτυσσόμενο).

03. 
Eνημερωτικό εκδρομής επτά (7) ημέρες πριν την αναχώρηση.

04. 
Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.

Όροι Συμμετοχής

  • Προκαταβολή 350€ ανά άτομο & εξόφληση το αργότερο έως 17.08.26

  • Πρόγραμμα Πτήσεων

    02.09.26 | Αθήνα – Παρίσι  | ΑF 1033 | 06.35  09.15

    06.09.26 | Παρίσι  – Αθήνα | AF 1032 | 18.45  23.00

    Ανά άτομο σε δίκλινο Ανά άτομο σε τρίκλινο (3 ενήλικες) Παιδί 2-15 ετών ( ως 3άτομο σε δωμάτιο με 2 ενήλικες Μονόκλινο Family room

    2 ενήλικες +

    2 παιδιά

    2-15ετων συνολική τιμή

    Family room

    2 ενήλικες +

    2 παιδιά

    2-15ετων συνολική τιμή

    1125€ 1070€ 985€ 1445€ 4260€ 4995€*

    *Η διαμονή στο Παρίσι είναι σε 1 δίκλινο & 1 τρίκλινο δωμάτιο

    Προτεινόμενες Εκδρομές

    Σκωτία

    Σκωτία

    6 ημέρες

    Καλοκαίρι 2026

    Μάλτα

    Με τον Ολυμπιακό στη Μάλτα

    5 ημέρες

    10 έως 14 Ιουνίου 2026

    Μάλτα

    Με τον Ολυμπιακό στη Μάλτα

    5 ημέρες

    10 έως 14 Ιουνίου 2026

    Μονακό

    Με τον Ολυμπιακό στην Νίκαια για τα Play Offs

    2 ημέρες

    Αναχώρηση 05.05.26

    Τσεχία

    Πράγα

    5 ημέρες

    Μαϊος - Ιούνιος

    Μάλτα

    Μάλτα

    4 ημέρες

    Μαϊος - Ιούνιος